Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Revit Carlin SK motorjeans

10% sale
Productomschrijving
Revit Carlin SK motorjeans De Revit Carlin SK motorjeans, de smalste snit in de uitgebreide technische motorjeanscollectie van Revit. Deze jeans is speciaal ontworpen voor motorrijders en biedt 100% rijgeschiktheid. Met royale stretch biedt de Carlin SK uitzonderlijke rekbaarheid en comfort, perfect voor elke rit. Ondanks de skinny pasvorm, merk j...

Revit Carlin SK motorjeans

De Revit Carlin SK motorjeans, de smalste snit in de uitgebreide technische motorjeanscollectie van Revit. Deze jeans is speciaal ontworpen voor motorrijders en biedt 100% rijgeschiktheid. Met royale stretch biedt de Carlin SK uitzonderlijke rekbaarheid en comfort, perfect voor elke rit. Ondanks de skinny pasvorm, merk je niets van de aanwezige bescherming. De Skinny fit zeer comfortabele urban motorjeans is gemaakt van 12.5 oz. CORDURA® DENIM met een medium blauwe wassing.

Deze veelzijdige kleur maakt het eenvoudig om de jeans te combineren met vrijwel elke jas, hoody of sweater. Of je nu kiest voor een casual look of iets stoerder, met de Skinny fit zeer comfortabele urban motorjeans ben je altijd goed gekleed. Voeg een paar motorsneakers toe en je bent klaar om de straat op te gaan. Kies voor stijl en veiligheid met de Revit Carlin SK motorjeans. Perfect voor elke motorrijder die er goed uit wil zien en zich comfortabel wil voelen.

Eigenschappen:

  • Skinny fit zeer comfortabele urban motorjeans
  • Buitenstof 12.5oz Cordura® denim.
  • Protectie SEESMART™ CE-level 1 protector op de knie
  • Voorbereid voor SEESMART™ CE-level 1 heupprotectoren |
  • Veiligheidsnaden.
  • Zichtbaarheid reflectie.
  • Composition: 75% Cotton, 13% Polyester, 10% Polyamide, 2% Elastane.
  • Kenmerken: driedubbele stiknaden.
  • Deze jeans draag je net zo makkelijk en comfortabel op stop & go dagen
  • Opbergmogelijkheden five pockets. 
  • Bijpassend de  Revit Safeway 2 motorriem

REVIT

In 1995 begon het Revit verhaal in ons eigen kleine kikkerlandje Nederland, in Oss wel te verstaan. Revit begon met het ontwerpen en produceren van motorkleding, echter om de handel binnen te komen tussen de toen gerenommeerde merken viel niet altijd mee. Veel motorzaken namen de producten van Revit op in de collectie, dit was het begin van een avontuurlijke “motorreis” om Nederland en later ook de rest van de wereld te veroveren. Revit is in de eerste plaats een Nederlands merk en maakt sinds 1995 Motorkleding, niet alleen veilige en functionele motorkleding, maar in de tweede plaats ook nog eens vreselijk mooie motorkleding. De ontwerpers van Revit kijken bovendien goed naar de mode-trends en gebruiken dit vervolgens in het ontwerpen van motorkleding. Revit maakt motorjassen, motorbroeken, motorlaarzen, motorhandschoenen, motorjeans, motor combi’s en de benodigde accessoires zoals thermokleding. 

Productspecificaties

EAN
8700001339704

Onlangs bekeken

REV IT! Skinny fit zeer comfortabele urban motorjeans
REV IT!Skinny fit zeer comfortabele urban motorjeans

Skinny fit zeer comfortabele urban motorjeans

€199,99 Incl. btw