Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Premier Typhoon U9 BM motorhelm

10% sale
Productomschrijving
Premier Typhoon U9 BM motorhelm De Premier Typhoon U9 BM motorhelm is een hoogwaardige integraalhelm die is ontworpen voor motorrijders die op zoek zijn naar maximale bescherming en stijl. Deze strakke zwarte helm heeft een modern en agressief design dat zeker de aandacht zal trekken op de weg. De Premier Typhoon U9 BM motorhelm is gemaakt van gea...

Premier Typhoon U9 BM motorhelm

De Premier Typhoon U9 BM motorhelm is een hoogwaardige integraalhelm die is ontworpen voor motorrijders die op zoek zijn naar maximale bescherming en stijl. Deze strakke zwarte helm heeft een modern en agressief design dat zeker de aandacht zal trekken op de weg. De Premier Typhoon U9 BM motorhelm is gemaakt van geavanceerde materialen en garandeert duurzaamheid en slagvastheid, waardoor rijders tijdens hun reizen een gerust gevoel hebben. De helm voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen, waardoor hij geschikt is voor zowel beginnende als ervaren rijders.

Een van de opvallende kenmerken van deze helm is de meegeleverde Pinlock viziertechnologie. Het Pinlock-systeem garandeert een zicht zonder mist en beslagen door een dubbele beschermingslaag tegen condensatie op het vizier te creëren. Dit is vooral handig bij slechte weersomstandigheden, waardoor u altijd een helder zicht heeft. De Premier Typhoon U9 BM motorhelm is ook uitgerust met een ventilatiesysteem dat is ontworpen om een koel en comfortabel interieur te behouden, zelfs tijdens lange ritten of warme zomerdagen. De meerdere strategisch geplaatste ventilatieopeningen in de helm zorgen voor een optimale luchtstroom, waardoor overmatige opwarming en transpiratie worden voorkomen.

Voor extra gemak is de helm voorzien van een uitneembare en wasbare binnenvoering. Dit stelt rijders in staat om de netheid en frisheid te behouden, waardoor de helm elke keer dat ze hem opzetten comfortabel zit. De Premier Typhoon U9 BM motorhelm is een bewijs van de toewijding van het merk om topkwaliteit en functionaliteit te leveren. Of u nu een fervent motorrijder bent of een casual motorliefhebber, deze helm biedt uitzonderlijke bescherming, comfort en stijl.

Eigenschappen:

  • Hoogwaardige integraalhelm met maximale bescherming en stijl
  • Geavanceerde polymeertechnologie in 2 maten
  • Ademende voering, uitneembaar, wasbaar
  • Easy-Fit, geschikt voor brillen
  • Snel afneembaar vizier
  • UV-bescherming
  • Inwendige zonneklep
  • Pinlock lens inbegrepen
  • APS advanced padding system
  • Micrometrische sluiting
  • Bluetooth™ compatibel
  • Vijf jaar garantie
  • Gewicht kleine schelp 1.580 gr. ± 50 gr.
  • Gewicht grote schaal 1.650 gr. ± 50 gr.
  • Gecertificeerd volgens ECE 22.06
  • Bijpassend de  Held Zorro motorjas

Premier

De filosofie achter de Premier helmen gaat terug naar 1956 in Californië. Sinds 1987 produceert Premier helmen onder Italiaanse vlag . Dit is terug te vinden in de creatie van nieuwe modellen, hun innovatieve en in het bijzonder het exclusieve design. Premier staat voor maximale protectie en veiligheid. De unieke strategie die Premier hanteert wordt gekenmerkt door hun totale en directe controle over het volledige productieproces.Titanium Vectran Carbon , of Dyneema Carbon Aramide vezels. Premier gebruikt voor al haar helmen hoogwaardige materialen. Deze technologie wordt ook in de ruimtevaart gebruikt, maar nu beschermt deze zodoende ook uw meest kostbare bezit. Daarnaast is Premier is sinds 1961 actief in de racesport. Zij zien het als hun taak voorop te lopen in ontwikkeling en testen in de racesport, kortom; ‘technology for racing’ !

Productspecificaties

EAN
8056284140866

Onlangs bekeken

Premier Premier Typhoon U9 BM motorhelm
PremierPremier Typhoon U9 BM motorhelm

Hoogwaardige integraalhelm met maximale bescherming en stijl

€219,99 Incl. btw