Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Held Spinhaak 4 keer 45 cm zwart

10% sale
Held Held Spinhaak 4 keer 45 cm zwart
Productomschrijving
Held Spinhaak 4 keer 45 cm zwart Met deze Held Spinhaak 4 keer 45 cm zwart kun je snel en stevig lading zekeren bij transport. Je kunt de snelbinder/Tension strap gebruiken om bagage op zijn plek te houden. Deze spanners zijn geschikt voor buiten gebruik. Kortom een sterke snelbinder, ook voor professioneel gebruik, met een belasting van 40kg. De...

Held Spinhaak 4 keer 45 cm zwart

Met deze Held Spinhaak 4 keer 45 cm zwart kun je snel en stevig lading zekeren bij transport. Je kunt de snelbinder/Tension strap gebruiken om bagage op zijn plek te houden. Deze spanners zijn geschikt voor buiten gebruik. Kortom een sterke snelbinder, ook voor professioneel gebruik, met een belasting van 40kg.

De Held Spinhaak 4 keer 45 cm zwart is gemaakt van 8mm elastisch koord en is 4 keer 45 cm lang. De kern van dit koord is opgebouwd uit meerdere rubberen draden en heeft een buitenmantel van pe, oftewel polyethyleen. Dit is een kunststof met een hoge scheur en trekweerstand en zachter van materiaal dan pp. Het koord breekt pas bij een gewicht van 40 kilogram. Het slijtvast en is de buitenmantel uv-bestendig. Dat is een groot voordeel voor de levensduur van deze snelbinders. Aan beide kanten van het elastiek koord is een sterke metalen spinhaak bevestigd en deze is bovendien geplastificeerd.

Eigenschappen:

  • Metalen haak, met kunststof bekleed
  • Kleur zwart 01
  • Lengte 4x45cm
  • Snel en stevig lading zekeren
  • Slijtvast en de buitenmantel is uv-bestendig
  • Lange levensduur
  • Een belasting van 40kg
  • Artnr. 004096
  • Bijpassend de Held Bagegerol

Held

Wat in 1946 begon als een kleine zaak die handschoenen maakte, is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste producenten van motorkleding en -accessoires van Duitsland. Sinds 1983, toen Held de eerste speciale racehandschoen ontwikkelde voor Toni Mang, geldt Held als HET toonaangevende motorhandschoenenmerk. Niet voor niets is Held al vele jaren volgens Motorrad Magazine "Best Brand" in de categorie motorhandschoenen. Vandaag de dag is het assortiment van Held groter dan alleen handschoenen: textiel en lederen motorkleding, helmen, tanktassen en zadeltassen zijn slechts enkele voorbeelden van de producten die het Duitse familiebedrijf maakt.

Productspecificaties

EAN
4049462018181

Onlangs bekeken

Held Held Spinhaak 4 keer 45 cm zwart
HeldHeld Spinhaak 4 keer 45 cm zwart

Een sterke snelbinder met een lange levensduur

€9,95 Incl. btw