Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen
Webshop Keurmerk
0

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Achteraf betalen mogelijk
Altijd lage prijzen

10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open! 10% korting op alles! Ook in onze winkel, wij zijn ook op zondag open!

Bering Mono nekwarmer

10% sale
Bering Bering Mono nekwarmer
Productomschrijving
Bering Mono nekwarmer De Bering Mono nekwarmer is gemaakt van zacht, duurzaam en ademend materiaal dat effectieve thermische isolatie garandeert en tegelijkertijd een goede luchtcirculatie mogelijk maakt. Het beschermt de nek en het onderste deel van het gezicht tegen kou, wind en vuil tijdens ritten, terwijl het licht genoeg is voor comfortabel g...

Bering Mono nekwarmer

De Bering Mono nekwarmer is gemaakt van zacht, duurzaam en ademend materiaal dat effectieve thermische isolatie garandeert en tegelijkertijd een goede luchtcirculatie mogelijk maakt. Het beschermt de nek en het onderste deel van het gezicht tegen kou, wind en vuil tijdens ritten, terwijl het licht genoeg is voor comfortabel gebruik gedurende lange periodes.

Het universele ontwerp van de Bering Mono nekwarmer zorgt ervoor dat het op alle soorten gezichten en nekken past, wat zorgt voor een comfortabele en veilige pasvorm bij elk gebruik. Het is ook ontworpen om compatibel te zijn met de meeste motorhelmen, wat het een praktische en veelzijdige keuze maakt voor alle motorrijders.

Duurzaamheid is ook een belangrijk kenmerk van de Bering Mono nekwarmer. Gemaakt van hoogwaardige materialen, is het ontworpen om slijtage te weerstaan, wat een lange levensduur garandeert, zodat u lang van de voordelen kunt genieten.

Het esthetische aspect van de Bering Mono nekwarmer is niet over het hoofd gezien. Met zijn sobere design en discrete Bering-branding is hij zowel functioneel als stijlvol, waardoor hij een ideale aanvulling is op elke motoruitrusting.

Kortom, de Bering Mono nekwarmer is een onmisbaar motoraccessoire voor iedereen die bescherming zoekt tegen wind en kou, maar toch comfort en stijl hoog in het vaandel heeft staan.

Eigenschappen:

  • Ontworpen om maximale bescherming te bieden tegen de elementen
  • Materiaal 100% polyester
  • Unisex
  • Effectieve thermische isolatie
  • Goede luchtcirculatie
  • Beschermt de nek en het onderste deel van het gezicht
  • Comfortabel in gebruik
  • Comfortabele en veilige pasvorm
  • Compatibel met de meeste motorhelmen
  • Gemaakt van hoogwaardige materialen
  • Functioneel en stijlvol
  • Bijpassend de  Bering Zephyr motorjas

Bering

BERING streeft uitmuntendheid na voor haar klanten, geleid door een passie voor prestaties. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en de beste materialen voor geavanceerde apparatuur, presenteert het merk met trots zijn nieuwe imago in lijn met zijn doelstellingen: altijd producten van hogere kwaliteit aanbieden, evoluerend om beter aan de verwachtingen van de klant te voldoen. Jarenlange R&D, ondersteund door technologische expertise, hebben ertoe geleid dat BERING het eerste merk ter wereld is geworden dat elektronische airbagsystemen voor gebruik op de weg ontwerpt, een revolutionair concept van PROTECT FLEX-beschermingsschalen ontwikkelt en KING SIZE- en QUEEN SIZE-reeksen aanbiedt (op maat gemaakt voor grotere lichaamsdelen afmetingen en royale afmetingen). Sinds 2003 is BERING het enige Franse merk in de motorindustrie dat de GORE-TEX-licentie voor zijn kledingassortiment bezit.

Onlangs bekeken

Bering Bering Mono nekwarmer
BeringBering Mono nekwarmer

Ontworpen om maximale bescherming te bieden tegen de elementen

€24,99 Incl. btw